sala aerobic, fitness, antrenament, dieta, exclusiv femei, program slabire, sanatate, piata unirii, cocor, centru, fat, miscare, gym, gimnastica, exercitii body, masaj anticelulitic, masaj relaxare, kangoo jumps, pilates, tae bo, cori gramescu, zumba, bikini, woman, women, dansuri, step, solar vertical, lady fit
PROGRAME
Antrenament Steel Tonic, sala Steel Tonic, steel tonic, relaxare, cardio, slab, tonifiere
Steel Tonic

Steel Tonic ste un antrenament recomandat clientelor cu un nivel mediu de rezistenta, deoarece solicita toti muschii corpului si combina elemente de cardio cu exercitii de tonifiere.

Este un program coregrafiat si se lucreaza pe muzica, solicitand un nivel mediu de coordonare. Pentru ca necesita concentrare, SteelTonic reuseste sa va detaseze complet de grijile zilnice si sa va relaxeze intr-un mod placut, solicitandu-va, in acelasi timp, toti muschii corpului.

Nu este un antrenament cardio care sa va lase fara suflu, avand o intensitate placuta si sustenabila, pe toata durata orei. Steel tonic imbunatateste capacitatea cardiovasculara, postura si coordonarea, stimuleaza arderea grasimilor si imbunataeste tonusul general al corpului, oferind in acelasi timp diversitate si structura in antrenament. Este un program indicat clientelor care doresc sa slabeasca si sa isi tonifieze muschii.

Ora este potrivita atat pentru clientele cu un nivel mediu de rezistenta fizica, cat si pentru clientele avansate, care doresc sa isi imbunatateasca motricitatea si sa obtina un corp dezvoltat armonios.

Discuta cu antrenoarea ta sau cu Cori despre cea mai indicata combinatie de antrenamente pe care o poti alege in functie de obiectivul tau. Este cea mai sigura cale sa obtii rezultatul dorit intr-un timp optim.