Plata online

Selecteaza abonamentul dorit

Abonament 4 intrari - 108 lei

abonament-4-intrari

Ai 4 ore de antrenament la care poti veni oricand. Acest abonament este ideal pentru clientele care ajung rar la sala sau pentru prelungirea abonamentelor cu sedinte neefectuate.


Abonament 8 intrari - 139 lei

abonament-8-intrari

Vino de doua ori pe saptamana la sport, la orice antrenament doresti! Dimineata, in weekend sau seara, in functie de programul tau, noi te asteptam cu drag la sport! Iar daca ai avut o luna grea si nu ai reusit sa iti termini sedintele, fii fara grija! Le reportam daca iti prelungesti abonamentul inainte de expirarea acestuia.


Abonament dimineata (8+2) - 139 lei

abonament-dimineata

10 ore de antrenament la care poti veni in fiecare dimineata sau in weekend. Iar pentru ca la noi diminetile sunt lungi, poti veni la orice ora intre 7 am si 3 pm cu acest abonament . Si, bine-inteles, daca nu iti termini sedintele, prelungeste-ti abonamentul inaintea datei de expirare si se reporteaza automat si sedintele ramase neefectuate.


Abonament 12 intrari - 170 lei

abonament-12-intrari

12 ore de sport pe luna la LadyFIT. Poti participa la orice tip de antrenament doresti, atat dimineata cat si seara sau in weekend, iar daca nu reusesti sa efectuezi toate sedintele de antrenament si iti prelungesti abonamentul inaintea datei de expirare iti vei pastra si sedintele neefectuate.


Abonament Nelimitat - 246 lei

abonament-nelimitat

Permite accesul la orice antrenament din programul salii LadyFIT, ori de cate ori doresti! Poti veni in fiecare zi la sala sau de mai multe ori pe zi, daca esti o adevarata pasionata de sport! In plus, in fiecare luna primesti si un program alimentar orientativ, care sa te ajute sa iti atingi obiectivul de fitness.