Dragi cliente, pentru a evita aglomeratia anumitor ore, va reamintim ca trebuie facuta rezervare la ora 19, Marti la antrenamentul Abs&Butts cu Dalanda si vineri la Pilates cu Marcela. Doar clientele cu abonamente LadyFIT isi pot rezerva locul in sala. Va reamintim ca o rezervare facuta si neanulata cu cel putin 2 ore inainte atrage marcarea sedintei ca efectuata, respectiv reducerea cu o zi a duratei abonamentelor cu acces nelimitat. Locurile ramase nerezervate se aloca la cere clientelor prezente la sala, in limita locurilor disponibile. Va multumim pentru intelegere.

Plata online

Selecteaza abonamentul dorit

Abonament full/an - 2050 lei

lady-fit-abonament-anual

Abonament full/an permite accesul nelimitat la orele de antrenament LadyFIT. Oferta include si o sedinta de cantarire profesionala pe luna, o sedinta de consiliere pentru dieta pe luna si posibilitatea de inghetare a abonamentului timp de 30 de zile pe an, pentru perioada vacantelor.


Abonament 4 intrari - 108 lei

abonament-4-intrari

Ai 4 ore de antrenament la care poti veni oricand. Acest abonament este ideal pentru clientele care ajung rar la sala sau pentru prelungirea abonamentelor cu sedinte neefectuate.


Abonament 8 intrari - 139 lei

abonament-8-intrari

Vino de doua ori pe saptamana la sport, la orice antrenament doresti! Dimineata, in weekend sau seara, in functie de programul tau, noi te asteptam cu drag la sport! Iar daca ai avut o luna grea si nu ai reusit sa iti termini sedintele, fii fara grija! Le reportam daca iti prelungesti abonamentul inainte de expirarea acestuia.


Abonament dimineata (8+2) - 139 lei

abonament-dimineata

10 ore de antrenament la care poti veni in fiecare dimineata sau in weekend. Iar pentru ca la noi diminetile sunt lungi, poti veni la orice ora intre 7 am si 3 pm cu acest abonament . Si, bine-inteles, daca nu iti termini sedintele, prelungeste-ti abonamentul inaintea datei de expirare si se reporteaza automat si sedintele ramase neefectuate.


Abonament 12 intrari - 170 lei

abonament-12-intrari

12 ore de sport pe luna la LadyFIT. Poti participa la orice tip de antrenament doresti, atat dimineata cat si seara sau in weekend, iar daca nu reusesti sa efectuezi toate sedintele de antrenament si iti prelungesti abonamentul inaintea datei de expirare iti vei pastra si sedintele neefectuate.


Abonament Nelimitat - 246 lei

abonament-nelimitat

Permite accesul la orice antrenament din programul salii LadyFIT, ori de cate ori doresti! Poti veni in fiecare zi la sala sau de mai multe ori pe zi, daca esti o adevarata pasionata de sport! In plus, in fiecare luna primesti si un program alimentar orientativ, care sa te ajute sa iti atingi obiectivul de fitness.


Dieta personalizata - 200 lei

abonament-dieta-personalizata

Sedinta de consiliere pentru intocmirea unei diete personalizate. Dieta se intocmeste pe baza analizelor de sange, a preferintelor alimentare, a analizei stilului de viata si a obiectivelor. Un plan alimentar cuprinde 7 variante de mese pentru micul dejun, 7 variante pentru pranz si 7 variante pentru cina, precum si optiuni pentru gustarile de peste zi, acolo unde este cazul.