Dragi cliente, pentru a evita aglomeratia anumitor ore, va reamintim ca trebuie facuta rezervare la ora 19, Marti la antrenamentul Abs&Butts cu Dalanda si vineri la Pilates cu Marcela. Doar clientele cu abonamente LadyFIT isi pot rezerva locul in sala. Va reamintim ca o rezervare facuta si neanulata cu cel putin 2 ore inainte atrage marcarea sedintei ca efectuata, respectiv reducerea cu o zi a duratei abonamentelor cu acces nelimitat. Locurile ramase nerezervate se aloca la cere clientelor prezente la sala, in limita locurilor disponibile. Va multumim pentru intelegere.

Antrenamente de dimineata

Antrenamentele de dimineata sunt concepute in blocuri de exercitii care sa permita fiecarei cliente, indiferent de nivelul de intensitate la care este pregatita sa lucreze, sa se poata antrena eficient si sigur. Diferenta de intensitate o dau greutatile folosite pe durata exercitiilor, iar exercitiile mai solicitante au si variante adaptate fiecarui nivel de intensitate si complexitate.

Acest sistem de antrenament ajuta la atingerea obiectivului de greutate si fitness cu rapiditate, intr-o comunitate energica, motivanta si incurajatoare!

dalanda