Ballerina Body

Imaginati-va un antrenament care va dezvolta gratia balerinelor si o musculatura supla, eleganta si longilina. Exact asa este Ballerina Body, o ora de antrenament desfasurata pe muzica clasica, o adevarata incantare a sufletului si trupului!

Exercitiile din antrenamentul de Ballerina Body sunt inspirate din orele clasice de balet si vizeaza toti muschii corpului. Sunt miscari controlate, care se executa cu obiectivul de a imbunatati calitatea musculara si proportiile corpului. Rezultatul miscarilor de balet este remodelarea intregului corp si dezvoltarea gratiei, precum si o stare placuta de relaxare si deconectare.

Miscarile din ora de Ballerina Body subtiaza picioarele si bratele, remodeleaza corpul si imbunatatesc flexibilitatea, mobilitatea si postura. Aceste antrenamente sunt inspirate din antrenamentele tehnice de balet clasic si reprezinta o combinatie de tehnici de crestere a elasticitatii musculare cu imbunatatirea rezistentei fizice obtinuta prin miscari controlate, lente si o forma corecta de executie in ritmul muzicii.

Intregul corp este antrenat prin exercitii pentru toate grupele musculare, dar accentul cade pe coapse, fese si brate, cu obiectivul de a „subtia” intregul corp. Iar sufletul si mintea se relaxeaza datorita muzicii clasice si blandetii instructoarei noastre, Marcela.