Dragi cliente, pentru a evita aglomeratia anumitor ore, va reamintim ca trebuie facuta rezervare la ora 19, Marti la antrenamentul Abs&Butts cu Dalanda si vineri la Pilates cu Marcela. Doar clientele cu abonamente LadyFIT isi pot rezerva locul in sala. Va reamintim ca o rezervare facuta si neanulata cu cel putin 2 ore inainte atrage marcarea sedintei ca efectuata, respectiv reducerea cu o zi a duratei abonamentelor cu acces nelimitat. Locurile ramase nerezervate se aloca la cere clientelor prezente la sala, in limita locurilor disponibile. Va multumim pentru intelegere.

BodyShred

Antrenamentul BODYSHRED este un antrenament metabolic pentru tot corpul, utilizand mai multe tehnici moderne de antrenament (circuit, interval HIIT, superseturi, PHA, pliometrie, antrenament functional). Efectul metabolic inseamna ridicarea ratei metabolice bazale pentru 24-48 de ore dupa parcurgerea antrenamentuliui.

Pentru antrenament se foloseste mai ales greutatea corpului, dar si gantere mici si medii. Protocolul de antrenament este de 3-2-1. Fiecare runda este compusa din 3 minute de rezistenta (tonifiere), 2 minute de cardio, 1 minut de abdomene considerat si pauza activa ;).

Antrenamentul BodySHRED are nivel intermediar de intensitate, fiecare exercitiu mai solicitant avand si variante de executie mai usor de parcurs pentru clientele care necesita o modificare a intensitatii unor exercitii.