Cardio and tone

Cardio and Tone este, asa cum ii spune numele, un antrenament de tonifiere si cardio. Antrenamentul incepe cu exercitii cu gantere in care se lucreaza toti muschii corpului, apoi se incheie cu o parte de dance cardio foarte antrenant si distractiv.

Exercitiile cu gantere se bazeaza pe miscari complexe care antreneaza toti muschii corpului in mod armonio, fara a izola o anumita grupa de muschi in special. In acest mod, creste semnificativ calitatea masei musculare, fara insa a genera un volum muscular semnificativ. Cu aceste miscari ample, multi-articulare, toti muschii corpului sunt activati si remodelati. Prima parte de lucru cu greutati are menirea de a „consuma” o parte din resursele de glicogen ale corpului, in asa fel incat pe durata exercitiilor cardio care incheie ora, sa se foloseasca cu precadere grasimea corporala ca substrat energetic pentru efort. Clientele care sunt avansate si doresc sa faca exercitiile mai intense si mai eficiente pot executa aceasta parte a orei cu gantere mai grele.

Partea cardio din ora de Cardio and Tone este o coregrafie facila, dar dinamica, antrenanta si amuzanta. Desi are un feeling de dans, elementele cardio sunt eficiente si favorizeaza slabirea si reducerea stratului adipos. Coregrafia in sine nu este complicata, pasii sunt simpli si nu e nevoie de vreun talent de dansatoare, practic oricine poate invata pe loc pasii pentru aceasta ora. Desi vor transpira si vor simti cu adevarat ca au lucrat, clientele care participa la aceasta ora vor incheia antrenamentul cu zambetul pe buze si pline de energie.