Dragi cliente, pentru a evita aglomeratia anumitor ore, va reamintim ca trebuie facuta rezervare la ora 19, Marti la antrenamentul Abs&Butts cu Dalanda si vineri la Pilates cu Marcela. Doar clientele cu abonamente LadyFIT isi pot rezerva locul in sala. Va reamintim ca o rezervare facuta si neanulata cu cel putin 2 ore inainte atrage marcarea sedintei ca efectuata, respectiv reducerea cu o zi a duratei abonamentelor cu acces nelimitat. Locurile ramase nerezervate se aloca la cere clientelor prezente la sala, in limita locurilor disponibile. Va multumim pentru intelegere.

Dance Mix

Dance mix este o ora de dans, buna dispozitie si energie pozitiva, dar totodata un antrenament cardio eficient si placut. Conceput pentru clientele noastre pasionate atat de sport cat si de latura coregrafica a miscarii aerobice, ora de Dance mix este o noutate in programul nostru de toamna.

Veti slabi, veti dansa, va veti simti bine, va veti relaxa si va veti conecta cu fiecare fibra a corpului pe ritmul muzicii. Dansul modeleaza trupuri frumoase, dar mai ales formeza o anume eleganta a miscarilor, o fluiditate gratioasa care este indispensabila pentru orice doamna, oricat de „fit” ar fi. Si dincolo de asta, este un antrenament eficient, sanatos, care va va face sa transpirati cu zambetul be buze!