Dragi cliente, pentru a evita aglomeratia anumitor ore, va reamintim ca trebuie facuta rezervare la ora 19, Marti la antrenamentul Abs&Butts cu Dalanda si vineri la Pilates cu Marcela. Doar clientele cu abonamente LadyFIT isi pot rezerva locul in sala. Va reamintim ca o rezervare facuta si neanulata cu cel putin 2 ore inainte atrage marcarea sedintei ca efectuata, respectiv reducerea cu o zi a duratei abonamentelor cu acces nelimitat. Locurile ramase nerezervate se aloca la cere clientelor prezente la sala, in limita locurilor disponibile. Va multumim pentru intelegere.

FITBar

FITBar este o ora de antrenament bazata pe miscari lente, care cresc tonusul muscular, dau fermitate si remodeleaza corpul. Se lucreaza toti muschii corpului, alternand blocuri de exercitii cu bara cu discuri cu pauze active de stretching dinamic.

FITBar este un antrenament cu greutati, in care se lucreaza din picioare exercitii pentru toate grupele musculare mari : picioare, spate, umeri, brate. In functie de nivelul de rezistenta al fiecarei cliente, greutatea discurilor folosite variaza de la 0,5 kg pana la 3 kilograme fiecare.

Partea de exercitii la sol vizeaza fesele, abdomenul si pieptul, pentru a obtine astfel o remodelare a intregului corp.

Este un antrenament de nivel mediu, el  putand fi parcurs cu usurinta si de clientele incepatoare, care pot lucra cu greutati foarte mici, deoarece ritmul de executie este lent si miscarile sunt usor de efectuat.