Dragi cliente, pentru a evita aglomeratia anumitor ore, va reamintim ca trebuie facuta rezervare la ora 19, Marti la antrenamentul Abs&Butts cu Dalanda si vineri la Pilates cu Marcela. Doar clientele cu abonamente LadyFIT isi pot rezerva locul in sala. Va reamintim ca o rezervare facuta si neanulata cu cel putin 2 ore inainte atrage marcarea sedintei ca efectuata, respectiv reducerea cu o zi a duratei abonamentelor cu acces nelimitat. Locurile ramase nerezervate se aloca la cere clientelor prezente la sala, in limita locurilor disponibile. Va multumim pentru intelegere.

Fit mat

Este un program de remodelare care se executa la saltea, folosind greutatea corpului si discuri.

In cadrul antrenamentului se lucreaza lent, cu accent pe forma corecta de executie, iar exercitiile vizeaza intregul corp, de la brate, spate, piept pana la abdomen, talie, picioare si fese.

In functie de greutatea aleasa pentru discuri ( de la 0.5 kg la 3 kg fiecare) intensitatea orei variaza de la nivelul de incepatori pana la acela de intermediar, diind o ora potrivita pentru orice clienta care doreste sa obtina tonus muscular, fermitate si proportii frumoase.