Dragi cliente, pentru a evita aglomeratia anumitor ore, va reamintim ca trebuie facuta rezervare la ora 19, Marti la antrenamentul Abs&Butts cu Dalanda si vineri la Pilates cu Marcela. Doar clientele cu abonamente LadyFIT isi pot rezerva locul in sala. Va reamintim ca o rezervare facuta si neanulata cu cel putin 2 ore inainte atrage marcarea sedintei ca efectuata, respectiv reducerea cu o zi a duratei abonamentelor cu acces nelimitat. Locurile ramase nerezervate se aloca la cere clientelor prezente la sala, in limita locurilor disponibile. Va multumim pentru intelegere.

FUNKtional

FUNKtional este un antrenament de cardio funtional in care se lucreaza cu step-ul, cu ganterele si cu salteluta pentru remodelarea intregului corp.

Se lucreaza in intervale de exercitii care promoveaza efectul metabolic asupra organismului, fiind un antrenament indicat atat pentru clientele care doresc sa slabeasca, cat si pentru acelea care doresc sa isi dezvolte o musculatura ferma.

Elementele cardio, dinamice, alterneaza cu reprize de exercitii statice cu gantere, iar la saltea se incheie cu exercitii pentru remodelarea taliei si feselor.

Este un antrenament de nivel mediu ca intensitate, a carui intensitate poate fi modificata prin folosirea ganterelor de dimensiuni mai mici sau mai mari, pentru a-l adapta mai usor nivelului de intensitate al clientelor salii.