Piyo

PiYo combină avantajele pe care le are antrenamentul de Pilates cu avantajele de rezistență și flexibilitate ale antrenamentului de yoga. Și, pentru ca sunt executate intr-un ritm mai alert, dar cu impact redus, scade timpul de ardere al grăsimilor, lasand corpul să pară lung, slab și incredibil de definit.

PiYo nu se aseamana clasicelor cursuri de pilates și yoga, care vă fac să țineți poziții lungi, intense sau să treceti prin zeci de mișcări repetitive. PiYo accelerează totul, inclusiv rezultatele dvs, introducându-vă în secvențe dinamice, care pot arde calorii serioase în același timp în care vă alungesc și vă tonifică mușchii și  va măreste flexibilitatea.

Cu fiecare sesiune de aantrenament PiYo, puteți să ardeți excesul de grăsime și să sculptați și să definiți întregul corp, pe măsură ce reduceți durerile care pot apărea la antrenamentele cu impact puternic. Indiferent de vârsta dvs., indiferent de tipul corpului dvs, PiYo vă va ajuta să vă aveti rezultate dramatic vizibile, incredibil de frumoase.