Dragi cliente, pentru a evita aglomeratia anumitor ore, va reamintim ca trebuie facuta rezervare la ora 19, Marti la antrenamentul Abs&Butts cu Dalanda si vineri la Pilates cu Marcela. Doar clientele cu abonamente LadyFIT isi pot rezerva locul in sala. Va reamintim ca o rezervare facuta si neanulata cu cel putin 2 ore inainte atrage marcarea sedintei ca efectuata, respectiv reducerea cu o zi a duratei abonamentelor cu acces nelimitat. Locurile ramase nerezervate se aloca la cere clientelor prezente la sala, in limita locurilor disponibile. Va multumim pentru intelegere.

Basic Step

Fă primii pași în lumea antrenantă a stepului cu mișcări dinamice specifice acestei discipline în care lucrezi picioarele, fesierii și abdomenul în ritm alert și vesel.

Cu ajutorul step-ului, exercitiile cardio iti vor remodela picioarele si fesele si efortul aerob te ajuta sa slabesti eficient, iar partea finala a orei este dedicata remodelarii zonelor-problema : exteriorul si interiorul coapselor, soldurile si talia.

Este un antrenament indicat clientelor care vin la sala de cel putin 3 saptamani, avand un nivel moderat de intensitate si complexitate.