Dragi cliente, pentru a evita aglomeratia anumitor ore, va reamintim ca trebuie facuta rezervare la ora 19, Marti la antrenamentul Abs&Butts cu Dalanda si vineri la Pilates cu Marcela. Doar clientele cu abonamente LadyFIT isi pot rezerva locul in sala. Va reamintim ca o rezervare facuta si neanulata cu cel putin 2 ore inainte atrage marcarea sedintei ca efectuata, respectiv reducerea cu o zi a duratei abonamentelor cu acces nelimitat. Locurile ramase nerezervate se aloca la cere clientelor prezente la sala, in limita locurilor disponibile. Va multumim pentru intelegere.

Step Jump&Pump

Step Jump & Pump este o ora de step mai speciala. Se lucreaza cu step-ul pentru remodelarea picioarelor timp de 20 de minute. Pauza activa inseamna 7-8 minute de exercitii cardio moderat intense, care sa te ajute sa slabesti rapid si sa iti remodelezi picioarele si sa scapi de depozitele nesuferite si nedorite de grasime. Antrenamentul se incheie cu exercitii cu bara cu discuri pentru o pompare super eficienta a muschilor, pentru remodelare, tonus si rezistenta.

Este o ora complexa, un antrenament nou si dinamic special gandit pentru a activa metabolismul si a remodela organismul.