Dragi cliente, pentru a evita aglomeratia anumitor ore, va reamintim ca trebuie facuta rezervare la ora 19, Marti la antrenamentul Abs&Butts cu Dalanda si vineri la Pilates cu Marcela. Doar clientele cu abonamente LadyFIT isi pot rezerva locul in sala. Va reamintim ca o rezervare facuta si neanulata cu cel putin 2 ore inainte atrage marcarea sedintei ca efectuata, respectiv reducerea cu o zi a duratei abonamentelor cu acces nelimitat. Locurile ramase nerezervate se aloca la cere clientelor prezente la sala, in limita locurilor disponibile. Va multumim pentru intelegere.

Variations – FIT Beam cu Diana

Este un antrenament-surpriza! Predat in fiecare saptamana de alta instructoare, va fi elementul de nou al orarului de sambata. Cori, Paula, Diana sau Oana vor veni in fiecare saptamana pentru a va surprinde cu un antrenament original, diferit de tot ceea ce se preda in programul LadyFIT.

Ritmul de executie este lent, fiind o clasa de tonifiere si rezistenta, iar intensitatea antrenamentului este medie.

Diana va face exercitii pe Beam pentru a reduce grasimea de pe abdomenul inferior, solduri si coapse. Un antrenament foarte bun de remodelare corporala!