Dragi cliente, pentru a evita aglomeratia anumitor ore, va reamintim ca trebuie facuta rezervare la ora 19, Marti la antrenamentul Abs&Butts cu Dalanda si vineri la Pilates cu Marcela. Doar clientele cu abonamente LadyFIT isi pot rezerva locul in sala. Va reamintim ca o rezervare facuta si neanulata cu cel putin 2 ore inainte atrage marcarea sedintei ca efectuata, respectiv reducerea cu o zi a duratei abonamentelor cu acces nelimitat. Locurile ramase nerezervate se aloca la cere clientelor prezente la sala, in limita locurilor disponibile. Va multumim pentru intelegere.

Yoga 2 ore

50 de posturi succesive prin care îți vei antrena musculatura întregului corp. Este un antrenament de yoga complet, care dureaza 2 ore, pentru a te ajute sa iti imbunatatesti practica de yoga, mobilitatea, rezistenta si controlul stressului si totodata te ajuta sa te relaxezi si sa te reenergizezi.

Data fiind durata acestui antrenament, pentru clientele care doresc sa participe la ambele ore de antrenament se vor considera efectuate doua sedinte. Clientele care doresc sa participe la o singura ora de exercitii pot veni fara probleme doar la prima ora si se va marca o singura sedinta de pe abonament.