Yoga Body

Yoga Body este un antrenament care pregateste clientele pasionate de Yoga pentru a progresa in practica lor in aceasta metoda. Fara sa fie un antrenament clasic de Yoga, aceasta ora de antrenament centrat pe principiile Yoga  este imbogatit cu elemente de Pilates si izometrie.

Posturile din Yoga sunt corelate cu elemente din Pilates pentru a promova si componenta de rezistenta fizica atat de necesara practicii Yoga. Aceste elemente au si efecte vizibile asupra musculaturii, pe langa beneficiile in ceea ce priveste reechilibrarea corpului. Partea de izometrie din metoda Pilates potenteaza foarte bine posturile din Yoga si astfel rezulta un tip de antrenament complex, care imbina elemente de mindfullness, meditatie si relaxare cu o componenta de rezistenta fizica imbunatatita.

Yoga Body reprezinta o etapa de antrenament prin care clientele noastre care isi doresc sa avanseze in practica Yoga isi pot pregati corpul pentru posturile mai avansate. Printre beneficiile acestui antrenament combinat se numara dezvoltarea armonioasa a unei musculaturi ferme si corect echilibrate din punct de vedere biomecanic, relaxarea si oxigenarea corpului datorita tehnicilor de respiratie folosite si imbunatatirea flexibilitatii, mobilitatii si echilibrului corporal.

Fie ca isi doresc sa progreseze in Yoga sau doresc sa adauge antrenamentului clasic o componenta de reechilibrare si relaxare, ora de Yoga Body este o alegere placuta si eficienta pentru clientele noastre, fie ele incepatoare sau mai avansate.