Dragi cliente, pentru a evita aglomeratia anumitor ore, va reamintim ca trebuie facuta rezervare la ora 19, Marti la antrenamentul Abs&Butts cu Dalanda si vineri la Pilates cu Marcela. Doar clientele cu abonamente LadyFIT isi pot rezerva locul in sala. Va reamintim ca o rezervare facuta si neanulata cu cel putin 2 ore inainte atrage marcarea sedintei ca efectuata, respectiv reducerea cu o zi a duratei abonamentelor cu acces nelimitat. Locurile ramase nerezervate se aloca la cere clientelor prezente la sala, in limita locurilor disponibile. Va multumim pentru intelegere.

Yoga Stress relief

O ora de Yoga conceputa pentru combaterea stressului, relaxare si reenergizare. Miscarile promoveaza eliberarea tensiunii musculare, o respiratie constienta si, odata cu ea, controlul stressului si reducerea acestuia.

Este o ora menita sa ne elibereze de tensiuni, griji si sa ne ajute sa ne recentram atentia asupra propriului corp, pentru a ne elibera de stress.

Miscarile sunt fluide si, odata cu reducerea efectelor negative ale stressului, ne ajuta si sa dobandim o postura sanatoasa si corecta, o mobilitate mai buna si sa ne conectam cu corpul nostru intr-o maniera blanda si echilibrata.