Dragi cliente, pentru a evita aglomeratia anumitor ore, va reamintim ca trebuie facuta rezervare la orele aglomerate. Doar clientele cu abonamente LadyFIT isi pot rezerva locul in sala. Va reamintim ca o rezervare facuta si neanulata cu cel putin 2 ore inainte atrage marcarea sedintei ca efectuata, respectiv reducerea cu o zi a duratei abonamentelor cu acces nelimitat. Locurile ramase nerezervate se aloca la cere clientelor prezente la sala, in limita locurilor disponibile. Va multumim pentru intelegere.

Diana

”Prima oară am intrat într-o sală de aerobic la 23 de ani”

Diana Stejereanu are 28 de ani și face sport, de plăcere, de cinci ani de zile.Atunci când a intrat pentru prima dată într-o sală de sport, la LadyFit suferea din dragoste și, ca să-și consume energia și gîndurile în altă parte, a decis să investească timpul ei în mișcare. Acesta a fost începutul, drumul ei către o carieră în fitness, unul care a pornit dintr-o nevoie imediată și care-a continuat ca pasiune. ”Obiectivul meu este să câștig bani din ceea ce îmi place să fac. Când îți place ceea ce faci, nu simți că muncești”, spune Diana.

Cu toate că orele de aerobic au intrat târziu în viața ei, Diana a fost de mică obișnuită cu sportul pentru că la Fetești, acolo unde s-a născut și-a crescut, a fost o mică vedetă în lumea atletismului de performanță pe care l-a practicat. ”Făceam orice să scap de la ore. Preferam să mă antrenez decât să fac exerciții la matematică”, râde ea când își amintește de gândirea practică pe care o avea în clasa a V-a. ”Sărituri la groapa cu nisip, rezistență, viteză.” În timpul uneia dintre competiții însă, preocupată să dea bine în fața publicului care o privea pentru că știa că sunt toții cu ochii pe ea, n-a văzut o groapă care până atunci nu a existat, și-a căzut cu o viteză de 60 de kilometri la oră, cum îi place să glumească, direct pe burtă și brațe.”M-am întins cât eram de lungă și, după aceea, de frică, n-am mai alergat un an de zile”, povestește Diana.

A reluat mișcarea în liceu când a făcut parte din echipa de baschet, ceea ce i-a plăcut la nebunie, mai ales că antrenamentele erau și mai solicitante, deci timpul petrecut la antrenamente era mai lung decât cel în sala de clasă, la ore. Sportul a fost pus în așteptare odată cu venirea la București, la facultate, unde, deși mergea la orele de volei ale ASE-ului, totuși antrenamentele nu mai erau ca altădată. Până când a intrat în forță în sala de sport din cauza unei dezamăgiri în dragoste. ”Făceam de toate, orice oră, cât de mult puteam. La LadyFit știam toate programele, cu toate instructoarele și-am stat aici un an de zile. Apoi, m-am dus la o altă sală, în cartierul în care locuiam și, acolo, după o vreme, am început să fac exercițiile cot la cot cu instructoarele. Într-o zi, una dintre ele m-a rugat să-i țin locul și-n timp ce făceam cu bucurie ora, mi-am dat seama că aș putea face bani din asta”, își amintește Diana.

Șirul de evenimente fericite a continuat când Diana a putut să facă un curs de perfecționare în fitness imediat după ce a avut revelația că lucrurile ar putea să stea diferit. ”Marți am aflat de el, vineri am luat salariul de la locul meu de muncă de atunci și sâmbătă, a doua zi, l-am plătit și l-am început. După trei luni de zile l-am absolvit și m-am angajat. Am devenit colegă cu cea care, până atunci, fusese antrenoarea mea la ore, la sala la care mergeam”, povestește Diana, care spune că e-n firea ei activă să organizeze oamenii, să fie creativă, veselă și sociabilă. ”Altfel, mă plictisesc.”

Anul acesta, Diana a revenit, ca instructor, la LadyFit, dupa ce, în vară, a lucrat pe plaja H2O din Mamaia ca instructor de Pilates pe placa de stand up paddle, în mijlocul apei. Povestea asta a început ca un hobby, însă, datorită cererii, Diana s-a mutat la mare pe perioada verii și-a făcut asta zi de zi. ”Sunt prima care a adus sportul ăsta în România, după ce, anul trecut, am văzut ceva similar în Barcelona. Abia îmi incheiasem contractul de muncă la firma la care lucram și-am decis să iau o pauză de două săptămâni la mare când am văzut plăcile astea în apă și atunci, pentru că îi știam pe cei care au plaja H20, m-am decis să le propun acest concept. Le-a plăcut ideea și asta a fost tot. Dupăc e vreo două săptămâni am făcut multe exerciții demonstrative pentru că oamenii nu înțelegeau prea bine despre ce e vorba, am început să am și clienți care să plătească pentru asta”, povestește Diana. Însă odată cu terminarea sezonului, a știut că trebuie să revină în București și să aibă un loc de muncă aici. ”Îmi era dor de sala de sport. Cineva mi-a făcut legătura cu Cori, am sunat-o, i-am spus cine sunt și ce vreau și ea m-a invitat la sală să văd despre ce este vorba și să vadă și ea cât de pregătită sunt eu.”

După ce-a sondat terenul o lună de zile, Diana și-a pregătit propriile antrenamente și-a intrat în pâine cu ore pentru începători și intermediari. După cinci ani de când a intrat pentru prima oară într-o sală de fitness, la LadyFit, ea s-a reîntors aici, ca instructor.

diana