Dragi cliente, pentru a evita aglomeratia anumitor ore, va reamintim ca trebuie facuta rezervare la orele aglomerate. Doar clientele cu abonamente LadyFIT isi pot rezerva locul in sala. Va reamintim ca o rezervare facuta si neanulata cu cel putin 2 ore inainte atrage marcarea sedintei ca efectuata, respectiv reducerea cu o zi a duratei abonamentelor cu acces nelimitat. Locurile ramase nerezervate se aloca la cere clientelor prezente la sala, in limita locurilor disponibile. Va multumim pentru intelegere.

Raluca P

Raluca și-a început cariera sportivă la vârsta de 4 ani cu gimnastică, a continuat cu balet, dans contemporan și street dance.  

Asa ca a venit firesc si decizia de a preda group fitness si de a inspira cat mai multe femei sa faca miscare si sa se simta bine in corpul lor,  așa că a urmat cursurile pentru a deveni instructor aerobic și s-a apucat de treabă. “Cred că nu există limite, decât cele pe care le construim singure cand nu avem incredere in noi, mai ales în ceea ce privește sportul – pe asta mă bazez când concep orele. Asa ca imi place sa creez programe in care se acumuleaza gradual competente sportive si clientele mele se simt bine, se descopera si progreseaza in sport. Totul e sa iti placa si sa inveti pas cu pas sa ai incredere in tine!