Dragi cliente, pentru a evita aglomeratia anumitor ore, va reamintim ca trebuie facuta rezervare la orele aglomerate. Doar clientele cu abonamente LadyFIT isi pot rezerva locul in sala. Va reamintim ca o rezervare facuta si neanulata cu cel putin 2 ore inainte atrage marcarea sedintei ca efectuata, respectiv reducerea cu o zi a duratei abonamentelor cu acces nelimitat. Locurile ramase nerezervate se aloca la cere clientelor prezente la sala, in limita locurilor disponibile. Va multumim pentru intelegere.

GDPR Prelucrarea datelor personale

LADYFIT-first gym for delicate women ( prin FIT Strategy SRL, LadyFIT Club SRL sau LadyFIT Concept SRL) cunoaste si respecta importanta datelor personale iar prin prezentul document declara ca a luat toate masurile necesare pentru ca acestea sa fie protejate, tratate cu deplina confidentialitate si prelucrate intr-o maniera securizata.

Pentru scopurile de mai sus, va rugam sa gasiti in continuare toate informatiile legate de prelucrarea datelor Dumneavoastra cu caracter personal in calitate de persoane vizate (clienti, potentiali clienti) in cadrul prezentului consimtamant privind prelucrarea datelor cu caracter personal.

Conform dispozitiilor europene pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date,) – in calitate de operator – administreaza in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele cu caracter personal pe care ni le furnizati despre Dumneavoastra, in contextul furnizarii serviciilor sub brand-ul LADYFIT-first gym for delicate women ( prin FIT Strategy SRL, LadyFIT Club SRL sau LadyFIT Concept SRL).

Semnarea prezentului Consimtamant reprezinta acordul Dumneavoastra cu aceasta Politica de prelucrare a datelor cu caracter personal aplicabila la nivelul FIT STRATEGY.

I. Ce date personale colectam?

Nume/Prenume;

Numar de telefon;

Adresa de e-mail;

Adresa de domiciliu si CNP (doar in cazul emiterii de facturi fiscale).

II. Scopul colectarii si prelucrarii datelor personale

Datele personale colectate de la Dumneavoastra vor fi folosite pentru realizarea urmatoarelor activitati:

 • Activitatea comerciala de vanzare de servicii sub brandul LADYFIT-first gym for delicate women (prin FIT Strategy SRL, LadyFIT Club SRL sau LadyFIT Concept SRL), cuprinzand realizarea, administrarea si dezvoltarea acestora, inclusiv prin intermediul website-ului www.ladyfit.ro si www.cori.ro
 • Activitatea de administrare a conturilor de client.
 • Activitatea de reclama, marketing si publicitate, promovare a serviciilor operate sub brand-ulLADYFIT-first gym for delicate women ( prin FIT Strategy SRL, LadyFIT Club SRL sau LadyFIT Concept SRL), evenimente organizate de brand-ulLADYFIT-first gym for delicate women ( prin FIT Strategy SRL, LadyFIT Club SRL sau LadyFIT Concept SRL), desfasurarea campaniilor promotionale, transmiterea de newslettere (buletine informative)
 • Activitatea post-vanzare, servicii de relatii cu clientii, informarea clientilor privind evaluarea serviciilor oferite (inclusiv evaluarea serviciilor pe website-ul www.ladyfit.ro sau www.cori.ro
 • FIT STRATEGY colecteaza si prelucreaza CNP si adresa de domiciliu exclusiv in scop de facturare si potrivit dispozitiilor legale incidente in materie fiscala. In activitatea proprie de furnizare de Servicii aceste date nu sunt prelucrate si nu sunt transmise in nicio forma catre terte parti.
 • In scop probatoriu in legatura cu activitatile de mai sus si de arhivare.

III. Durata prelucrarii

In vederea realizarii activitatii de furnizare si administrare a serviciilor din obiectul de activitate al FIT STRATEGY aceasta va prelucra datele personale colectate de la Dumneavoastra pe toata perioada de desfasurare a activitatii, pana in momentul in care va veti manifesta dreptul de opozitie. Ulterior incheierii operatiunilor de prelucrare in scopul furnizarii serviciilor, datele personale vor fi prelucrate in scop de marketing/ promovare/ transmitere de newsletter (daca v-ati manifestat acordul pentru acestea) sau vor fi arhivate (in cazul in care exista dispozitii legale care sa impuna aceasta) sau vor fi distruse.

IV. Drepturile Dumneavoastra

 • de a fi informati cu privire la prelucrarea datelor Dumneavoastra, conform legii;
 • de acces la datele Dumneavoastra;
 • de interventie asupra datelor cu caracter personal;
 • de a nu fi supus unei decizii individuale cu caracter automat;
 • de a va opune prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati rectificarea, actualizarea ori stergerea datelor in conditiile legii – in cazul datelor cu caracter personal prelucrate pentru scopuri de marketing direct, acest drept poate fi exercitat oricand, in mod gratuit si fara justificare. Retragerea consimtamantului nu va produce efecte asupra asupra legalitatii prelucrarilor efectuate anterior.
 • de a va adresa justitiei in cazul in care s-au constatat incalcari ale legislatiei in materie.

Va puteti exercita aceste drepturi trimitand un e-mail catre FIT STRATEGY, prin accesarea formularului de contact la adresa www.ladyfit.ro sau de e-mail contact@ladyfit.ro.

Puteti sa va opuneti oricand si fara justificare, prelucrarii datelor Dumneavoastra in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre FIT STRATEGY (prin accesarea formularului de contact la adresa www.ladyfit.ro/contact sau ne puteti scrie pe adresa de e-mail contact@ladyfit.ro, a unei solicitari scrise, datate si semnate in acest sens.