Dragi cliente, pentru a evita aglomeratia anumitor ore, va reamintim ca trebuie facuta rezervare la orele aglomerate. Doar clientele cu abonamente LadyFIT isi pot rezerva locul in sala. Va reamintim ca o rezervare facuta si neanulata cu cel putin 2 ore inainte atrage marcarea sedintei ca efectuata, respectiv reducerea cu o zi a duratei abonamentelor cu acces nelimitat. Locurile ramase nerezervate se aloca la cere clientelor prezente la sala, in limita locurilor disponibile. Va multumim pentru intelegere.

LadyFIT Aurel Vlaicu se deschide in 7 ianuarie 2019 pe Sosea Pipera numarul 14 si aduce in nordul Bucurestiului conceptul de studio de antrenamente si dieta integrata. La noul club exista doua sali de antrenament, una pentru exercitii de incepatoare si una destinata antrenamentelor in forta. In fiecare saptamana se vor preda peste 70 de ore de antrenamente de grup gandite special pentru femei.

De la ore de yoga, stretching si Pilates pana la antrenamente intense de Tabata si kickbox, orarul LadyFIT este creat pentru a oferi un antrenament potrivit oricarei cliente, pentru ca indiferent de segmentul orar la care alegi sa ne vizitezi, vei gasi un program de exercitii care sa ti se potriveasca.

LadyFIT aduce in zona de nord a Bucurestiului programul integrat de antrenament si dieta la un pret de neegalat : cu fiecare abonament achizitinat de 3, 6 sau 12 luni primesti gratuit in abonamentul tau
  • - sedinta de consiliere de dieta lunara cu Cori Gramescu si o dieta personalizata
  • - consiliere si monitorizare permanenta pe watsapp cu Cori despre antrenamente, dieta si situatiile neprevazute in care trebuie sa te descurci cu dieta
  • - cantarire si analiza corporala profesionala la fiecare 2 saptamani
  • - acces nelimitat la antrenamentele LadyFIT Promenada

Cori Grămescu

COACH LIFESTYLE ȘI NUTRIȚIE

Cori Gramescu este fondatoarea LadyFIT - first gym for delicate women, locul în care s-au antrenat, de-a lungul celor 10 ani de existenta, peste 25.000 de femei. Programul special cu dieta si antrenamente incluse a fost lansat in martie 2018 si deja 200 de cliente si-au atins obiectivul de slabire, remodelare corporala, tonifiere sau reducerea celulitei si imbunatatirea conditiei fizice.

LadyFIT este un club creat si manageriat de femei pentru femei, in care ne ocupam zi de zi sa predam anternamente eficiente, care sunt efectuate corect si sigur sub indrumarea instructorilor nostri. Am dezvoltat antrenamente de grup pentru ca noi, femeile, functionam mai bine intr-o comunitate cu obiective comune, care sa ne motiveze si sa ne ajute sa ne relaxam si sa ne incarcam cu buna dispozitie.

Instructorii de la LadyFIT sunt dedicati, se asigura la fiecare ora ca exercitiile sunt executate corect de fiecare clienta in parte si, acolo unde este cazul, modifica programul de antrenament pentru fiecare clienta in parte. Pentru ca ne pasa, pentru ca ne place ceea ce facem si pentru ca ne dorim pentru clientele noastre cele mai bune rezultate, la LadyFIT am construit un sistem care combina eficienta exercitiilor cu planuri de dieta echilibrate si realiste, concepute pentru femei ocupate, cu viata sociala si de familie solicitante, personalizate si eficiente.

Esti nemultumita de cum arati?

Te-ai saturat sa incerci diete si exercitii fara niciun rezultat?

Ti-ai dori o solutie de exercitii si dieta care chiar sa ti se potriveasca si sa functioneze pentru tine?

Vrei un meniu creat pentru tine, care sa includa inclusiv cantina de la birou sau locurile din care iti cumperi de obicei mancare?

Vrei antrenamente pe care sa le parcurgi fara sa te simti mereu obosita? Si sa lucrezi corect, sub indrumarea unor instructori carora chiar le pasa de tine?

Te-ai saturat de aglomeratia si indiferenta din salile mari?

Vino la LadyFIT Promenada! Arati bine, te simti bine, inveti ce sa mananci la birou, totul cu un program personalizat, realist si convenabil! O intreaga echipa te sustine la LadyFIT sa fii exact asa cum iti doresti!