Dragi cliente, pentru a evita aglomeratia anumitor ore, va reamintim ca trebuie facuta rezervare la orele aglomerate. Doar clientele cu abonamente LadyFIT isi pot rezerva locul in sala. Va reamintim ca o rezervare facuta si neanulata cu cel putin 2 ore inainte atrage marcarea sedintei ca efectuata, respectiv reducerea cu o zi a duratei abonamentelor cu acces nelimitat. Locurile ramase nerezervate se aloca la cere clientelor prezente la sala, in limita locurilor disponibile. Va multumim pentru intelegere.

3D Circuit

Este un antrenament de tip circuit pe trei statii (puncte de lucru) care imbina perfect exercitiile de tonifiere cu greutati, exercitiile de cardio si exercitiile pentru abdomen.

Fiecare exercitiu se executa intr-un interval de timp stabilit (45 secunde – 1 minut) iar la terminarea intervalului se schimba statia.

Se va lucra in echipe de cate 3 persoane pe 3 statii, dar nu va faceti griji, toata lumea castiga.

Antrenamentul are intensitate medie, de tip bootcamp, marca Oana Nita!

Va reamintim faptul ca in cadrul abonamentului LadyFIT aveti inclusa o sedinta gratuita de consiliere cu Cori Gramescu despre programul de antrenament pe care il puteti urma, asa incat sa fie in concordanta cu nivelul de rezistenta dar mai ales sa va ofere rezultatele dorite in cel mai scurt timp cu putinta. Intrebati la receptie despre cum puteti face programarea pentru aceasta sedinta gratuita de consiliere pentru antrenament.