Dragi cliente, pentru a evita aglomeratia anumitor ore, va reamintim ca trebuie facuta rezervare la orele aglomerate. Doar clientele cu abonamente LadyFIT isi pot rezerva locul in sala. Va reamintim ca o rezervare facuta si neanulata cu cel putin 2 ore inainte atrage marcarea sedintei ca efectuata, respectiv reducerea cu o zi a duratei abonamentelor cu acces nelimitat. Locurile ramase nerezervate se aloca la cere clientelor prezente la sala, in limita locurilor disponibile. Va multumim pentru intelegere.

9 Rounds

9 Rounds este un antrenament in care se lucreaza 9 runde a cate 4 minute din exercitii grupate. Intre runde, pauza este de 1-2 minute. Este un antrenament intens si eficient, dar bine echilibrat si care va alterna rundele cardio cu runde de exercitii cu greutati, pentru un plus de eficienta.

Miscarile din antrenamentul 9 Rounds sunt usor de invatat si de executat in siguranta, iar pentru clientele aflate intre nivelurile de rezistenta, fiecare exercitiu poate fi executat cu variante modificate, mai accesibile.

9 Rounds este un antrenament eficient pentru clientele care doresc sa lucreze corect si sa isi imbunatateasca tehnica de executie, este ideal pentru clientele care doresc sa isi remodeleze corpul si sa isi imbunatateasca structura musculara si aspectul fizic si nu in ultimul rand este esential pentru orice clienta care doreste sa isi creasca rezistenta in antrenament pana la orele de nivel avansat.

Va reamintim faptul ca in cadrul abonamentului LadyFIT aveti inclusa o sedinta gratuita de consiliere cu Cori Gramescu despre programul de antrenament pe care il puteti urma, asa incat sa fie in concordanta cu nivelul de rezistenta dar mai ales sa va ofere rezultatele dorite in cel mai scurt timp cu putinta. Intrebati la receptie despre cum puteti face programarea pentru aceasta sedinta gratuita de consiliere pentru antrenament.