Dragi cliente, pentru a evita aglomeratia anumitor ore, va reamintim ca trebuie facuta rezervare la orele aglomerate. Doar clientele cu abonamente LadyFIT isi pot rezerva locul in sala. Va reamintim ca o rezervare facuta si neanulata cu cel putin 2 ore inainte atrage marcarea sedintei ca efectuata, respectiv reducerea cu o zi a duratei abonamentelor cu acces nelimitat. Locurile ramase nerezervate se aloca la cere clientelor prezente la sala, in limita locurilor disponibile. Va multumim pentru intelegere.

Abs & Butts

Abs & Butts este un antrenament eficient si solicitant de tonifiere pentru abdomen, fese, solduri si talie.

Timp de 30 de minute se lucrează la foc continuu abdomenul, pentru a scapa de depunerea de grasime si a obtine un abdomen plat, frumos sculptat. Se folosesc si ganterele de diferite greutati. Apoi, 20 de minute, se lucrează coapsele şi fesierii. Este un antrenament de tonifiere care se lucrează numai la saltea, dar care este foarte eficient si intens.

 

Va reamintim faptul ca in cadrul abonamentului LadyFIT aveti inclusa o sedinta gratuita de consiliere cu Cori Gramescu despre programul de antrenament pe care il puteti urma, asa incat sa fie in concordanta cu nivelul de rezistenta dar mai ales sa va ofere rezultatele dorite in cel mai scurt timp cu putinta. Intrebati la receptie despre cum puteti face programarea pentru aceasta sedinta gratuita de consiliere pentru antrenament.