Dragi cliente, pentru a evita aglomeratia anumitor ore, va reamintim ca trebuie facuta rezervare la orele aglomerate. Doar clientele cu abonamente LadyFIT isi pot rezerva locul in sala. Va reamintim ca o rezervare facuta si neanulata cu cel putin 2 ore inainte atrage marcarea sedintei ca efectuata, respectiv reducerea cu o zi a duratei abonamentelor cu acces nelimitat. Locurile ramase nerezervate se aloca la cere clientelor prezente la sala, in limita locurilor disponibile. Va multumim pentru intelegere.

Aerobic Dance

Aerobic Dance este o ora cardio in care se lucreaza toata ora din picioare. Miscarile de dans modern afro alterneaza cu pasi din gimnastica aerobica si din dansul aerobic, partea cardio a antrenamentului durand 40 de minute. Intensitatea acestei parti a orei de exercitii este moderata, ritmul nu este unul foarte alert insa este foarte eficienta pentru slabire si reducerea stratului adipos.

Antrenamentul se incheie cu exercitii pentru fese, executate la saltea, menite sa remodeleze aceasta zona a corpului pentru cresterea fermitatii si tonusului, imbunatatirea aspectului si reducerea celulitei.

Va reamintim faptul ca in cadrul abonamentului LadyFIT aveti inclusa o sedinta gratuita de consiliere cu Cori Gramescu despre programul de antrenament pe care il puteti urma, asa incat sa fie in concordanta cu nivelul de rezistenta dar mai ales sa va ofere rezultatele dorite in cel mai scurt timp cu putinta. Intrebati la receptie despre cum puteti face programarea pentru aceasta sedinta gratuita de consiliere pentru antrenament.