Dragi cliente, pentru a evita aglomeratia anumitor ore, va reamintim ca trebuie facuta rezervare la orele aglomerate. Doar clientele cu abonamente LadyFIT isi pot rezerva locul in sala. Va reamintim ca o rezervare facuta si neanulata cu cel putin 2 ore inainte atrage marcarea sedintei ca efectuata, respectiv reducerea cu o zi a duratei abonamentelor cu acces nelimitat. Locurile ramase nerezervate se aloca la cere clientelor prezente la sala, in limita locurilor disponibile. Va multumim pentru intelegere.

Alter FIT

Alter FIT este un program de tonifiere foarte eficient, ideal pentru clientele care nu au o foarte mare experienta in sala sau pentru cele care au facut o pauza mai lunga.

Exercitiile se executa la saltea si vizeaza toti muschii corpului, se lucrează abdomenul, coapsele și fesierii. Exercițiile se executa la saltea pentru a ajuta la dezvoltarea unui bun control al corpului si o postura corecta.

Este foarte bun pentru tonifierea muşchilor şi pentru a-ţi crea o condiţie fizică bună, mai ales dacă nu ai mai făcut sport până acum sau încă nu ai o rezistenţă fizică foarte bună. Este un antrenament plăcut, care se bazează pe o selecţie variată de exerciţii, dar care iti va lasa si putina febra musculara, cat sa iti amintesti de noi o zi sau doua.

Va reamintim faptul ca in cadrul abonamentului LadyFIT aveti inclusa o sedinta gratuita de consiliere cu Cori Gramescu despre programul de antrenament pe care il puteti urma, asa incat sa fie in concordanta cu nivelul de rezistenta dar mai ales sa va ofere rezultatele dorite in cel mai scurt timp cu putinta. Intrebati la receptie despre cum puteti face programarea pentru aceasta sedinta gratuita de consiliere pentru antrenament.