Dragi cliente, pentru a evita aglomeratia anumitor ore, va reamintim ca trebuie facuta rezervare la orele aglomerate. Doar clientele cu abonamente LadyFIT isi pot rezerva locul in sala. Va reamintim ca o rezervare facuta si neanulata cu cel putin 2 ore inainte atrage marcarea sedintei ca efectuata, respectiv reducerea cu o zi a duratei abonamentelor cu acces nelimitat. Locurile ramase nerezervate se aloca la cere clientelor prezente la sala, in limita locurilor disponibile. Va multumim pentru intelegere.

Antrenamente nivel avansat

Orele pentru avansate solicita toate grupele musculare, provoaca rezistenta si motricitatea.

Miscarile sunt ample si rapide, iar coregrafiile provocatoare. In cadrul antrenamentelor pentru avansate se lucreaza cu greutati mari intr-un ritm alert si este necesara o buna cunoastere a formei corecte de executie a miscarilor, coordonare si rapiditate.

Sunt ore foarte solicitante, eficiente, dar provocatoare, care pot fi parcurse dupa minim 3-6 luni de antrenamente constante la LadyFIT.

Acest tip de clase se organizeaza separat de orarul uzual al salii, pe baza unor invitatii primite nominal din partea instructorilor care coordoneaza aceste ore, in cadrul unor evenimente destinate doar clientelor avansate ale salii noastre.

Va reamintim faptul ca in cadrul abonamentului LadyFIT aveti inclusa o sedinta gratuita de consiliere cu Cori Gramescu despre programul de antrenament pe care il puteti urma, asa incat sa fie in concordanta cu nivelul de rezistenta dar mai ales sa va ofere rezultatele dorite in cel mai scurt timp cu putinta. Intrebati la receptie despre cum puteti face programarea pentru aceasta sedinta gratuita de consiliere pentru antrenament. O sedinta de antrenament LadyFIT reprezinta o sesiune de antrenament de 50 de minute, conform orarului clubului. Programele de exercitii care dureaza 2 ore vor fi marcate ca 2 sedinte de antrenament

dalanda