Dragi cliente, pentru a evita aglomeratia anumitor ore, va reamintim ca trebuie facuta rezervare la orele aglomerate. Doar clientele cu abonamente LadyFIT isi pot rezerva locul in sala. Va reamintim ca o rezervare facuta si neanulata cu cel putin 2 ore inainte atrage marcarea sedintei ca efectuata, respectiv reducerea cu o zi a duratei abonamentelor cu acces nelimitat. Locurile ramase nerezervate se aloca la cere clientelor prezente la sala, in limita locurilor disponibile. Va multumim pentru intelegere.

Re-Size

Re-Size este un antrenament de tonifiere pentru tot corpul, in care se lucreaza lent, eficient si pe o muzica foarte antrenanta, care te face sa uiti de durere :)

Re-Size combina exercitii de tonifiere executate la saltea pentru remodelarea abdomenului, taliei si feselor. Aceste tipuri de miscari sunt secondate de exercitii executate in picioare pentru tonifierea coapselor, spatelui si bratelor.

Re-Size este un antrenament care permite dezvoltarea rezistentei fizice si a unei musculaturi armonioase si de buna calitate, fiind un antrenament care se executa intr-un ritm lent. Ritmul controlat de executie permite clientelor sa lucreze corect sub atenta indrumare si observatie a instructoarei.

Va reamintim faptul ca in cadrul abonamentului LadyFIT aveti inclusa o sedinta gratuita de consiliere cu Cori Gramescu despre programul de antrenament pe care il puteti urma, asa incat sa fie in concordanta cu nivelul de rezistenta dar mai ales sa va ofere rezultatele dorite in cel mai scurt timp cu putinta. Intrebati la receptie despre cum puteti face programarea pentru aceasta sedinta gratuita de consiliere pentru antrenament.