Dragi cliente, pentru a evita aglomeratia anumitor ore, va reamintim ca trebuie facuta rezervare la orele aglomerate. Doar clientele cu abonamente LadyFIT isi pot rezerva locul in sala. Va reamintim ca o rezervare facuta si neanulata cu cel putin 2 ore inainte atrage marcarea sedintei ca efectuata, respectiv reducerea cu o zi a duratei abonamentelor cu acces nelimitat. Locurile ramase nerezervate se aloca la cere clientelor prezente la sala, in limita locurilor disponibile. Va multumim pentru intelegere.

Balance Way

Este un antrenament pentru incepatoare, care isi propune si reuseste sa antreneze toti muschii corpului intr-o maniera blanda si eficienta care sa promoveze echilibrul postural, tonifierea musculara si flexibilitatea, contribuind astfel la obtinerea rezistentei fizice si a unei stari de bine.

Balance way este un antrenament in care veti folosi gantere mici, discuri de echilibru sau bastonul de kinetoterapie, intr-o maniera de antrenament placuta si eficienta.

Va reamintim faptul ca in cadrul abonamentului LadyFIT aveti inclusa o sedinta gratuita de consiliere cu Cori Gramescu despre programul de antrenament pe care il puteti urma, asa incat sa fie in concordanta cu nivelul de rezistenta dar mai ales sa va ofere rezultatele dorite in cel mai scurt timp cu putinta. Intrebati la receptie despre cum puteti face programarea pentru aceasta sedinta gratuita de consiliere pentru antrenament.