Dragi cliente, pentru a evita aglomeratia anumitor ore, va reamintim ca trebuie facuta rezervare la orele aglomerate. Doar clientele cu abonamente LadyFIT isi pot rezerva locul in sala. Va reamintim ca o rezervare facuta si neanulata cu cel putin 2 ore inainte atrage marcarea sedintei ca efectuata, respectiv reducerea cu o zi a duratei abonamentelor cu acces nelimitat. Locurile ramase nerezervate se aloca la cere clientelor prezente la sala, in limita locurilor disponibile. Va multumim pentru intelegere.

BeamFIT

BeamFIT este un antrenament de tonifiere care foloseste o saltea de 5 cm inaltime pentru a activa mai profund muschii folositi pe durata exercitiilor.

Salteaua are o forma speciala, avand baza mai lata si partea de sus mai ingusta si este menita sa ajute (a se citi obliga :)) organismul sa obtina o contractie mai profunda a muschilor.

Exercitiile pentru abdomen, fese si coapse vor vi mult mai eficiente decat cele clasice, executate pe salteaua obisnuita, iar pentru maini si genunchi este mai confortabil acest antrenament, deoarece salteaua inaltata reduce presiunea resimtita la nivelul incheieturilor.

Este un program de tonifiere in care se lucreaza toti muschii corpului si este indicat atat pentru clientele incepatoare, cat si pentru clientele cu un nivel intermediar de rezistenta fizica.