Dragi cliente, pentru a evita aglomeratia anumitor ore, va reamintim ca trebuie facuta rezervare la orele aglomerate. Doar clientele cu abonamente LadyFIT isi pot rezerva locul in sala. Va reamintim ca o rezervare facuta si neanulata cu cel putin 2 ore inainte atrage marcarea sedintei ca efectuata, respectiv reducerea cu o zi a duratei abonamentelor cu acces nelimitat. Locurile ramase nerezervate se aloca la cere clientelor prezente la sala, in limita locurilor disponibile. Va multumim pentru intelegere.

FIT Start

FIT Start este un antrenament de tonifiere pentru incepatori in care se lucreaza primele 20 de minute se lucreaza bratele (cu gantere de 1 kg) si picioarele, apoi 10 minute de abdomene si incheiem cu 20 de minute de fese si interior coapse.

Este o clasa de tonifiere accesibila dar eficienta, cu un ritm de executie optimizat pentru a consuma calorii si a activa metabolismul. Nu este o clasa statica, miscarile fiind mai dinamice si foarte antrenante, dar sunt totusi executate intr-un ritm care permite executia corecta a miscarilor.

Va reamintim faptul ca in cadrul abonamentului LadyFIT aveti inclusa o sedinta gratuita de consiliere cu Cori Gramescu despre programul de antrenament pe care il puteti urma, asa incat sa fie in concordanta cu nivelul de rezistenta dar mai ales sa va ofere rezultatele dorite in cel mai scurt timp cu putinta. Intrebati la receptie despre cum puteti face programarea pentru aceasta sedinta gratuita de consiliere pentru antrenament.