Dragi cliente, pentru a evita aglomeratia anumitor ore, va reamintim ca trebuie facuta rezervare la orele aglomerate. Doar clientele cu abonamente LadyFIT isi pot rezerva locul in sala. Va reamintim ca o rezervare facuta si neanulata cu cel putin 2 ore inainte atrage marcarea sedintei ca efectuata, respectiv reducerea cu o zi a duratei abonamentelor cu acces nelimitat. Locurile ramase nerezervate se aloca la cere clientelor prezente la sala, in limita locurilor disponibile. Va multumim pentru intelegere.

FIT Start

FIT Start este un antrenament de tonifiere in care se lucreaza cu gantere de un kilogram pentru brate, timp de 15 minute.  Apoi blocul urmator de exercitii remodeleaza toti muschii picioarelor, cu atentie sporita concentrata pe zona soldurilor si a feselor, iar antrenamentul se incheie cu exercitii la saltea pentru abdomen si talie.

FIT Start este o clasa de tonifiere accesibila dar eficienta, cu un ritm de executie optimizat pentru a consuma calorii si a activa metabolismul. Nu este o clasa statica, miscarile fiind mai dinamice si foarte antrenante, dar sunt totusi executate intr-un ritm care permite executia corecta a miscarilor.