Dragi cliente, pentru a evita aglomeratia anumitor ore, va reamintim ca trebuie facuta rezervare la orele aglomerate. Doar clientele cu abonamente LadyFIT isi pot rezerva locul in sala. Va reamintim ca o rezervare facuta si neanulata cu cel putin 2 ore inainte atrage marcarea sedintei ca efectuata, respectiv reducerea cu o zi a duratei abonamentelor cu acces nelimitat. Locurile ramase nerezervate se aloca la cere clientelor prezente la sala, in limita locurilor disponibile. Va multumim pentru intelegere.

Better Body

Un antrenament complet pentru corp care ne pregateste pentru cea mai buna forma a noastra. Variaza ca  intensitate in functie de ganterele pe care ti le alegi. Recomandari: 0.5 kg pt incepatori , 1-1.5  kg pentru un nivel intermediar de rezistenta , 2 kg pentru o eficienta crescuta.

Exercitiile sunt usor de urmat si de executat corect. In timpul antrenamentului se pune accent pe coapse, abdomen si fese.Febra este inclusa. :)

Va reamintim faptul ca in cadrul abonamentului LadyFIT aveti inclusa o sedinta gratuita de consiliere cu Cori Gramescu despre programul de antrenament pe care il puteti urma, asa incat sa fie in concordanta cu nivelul de rezistenta dar mai ales sa va ofere rezultatele dorite in cel mai scurt timp cu putinta. Intrebati la receptie despre cum puteti face programarea pentru aceasta sedinta gratuita de consiliere pentru antrenament.