Dragi cliente, pentru a evita aglomeratia anumitor ore, va reamintim ca trebuie facuta rezervare la orele aglomerate. Doar clientele cu abonamente LadyFIT isi pot rezerva locul in sala. Va reamintim ca o rezervare facuta si neanulata cu cel putin 2 ore inainte atrage marcarea sedintei ca efectuata, respectiv reducerea cu o zi a duratei abonamentelor cu acces nelimitat. Locurile ramase nerezervate se aloca la cere clientelor prezente la sala, in limita locurilor disponibile. Va multumim pentru intelegere.

Body Under Construction

Body Under Construction este un antrenament de tonifiere pentru incepatoare. Contine toate miscarile de baza pe care trebuie sa inveti sa le executi corect atunci cand incepi un program de exercitii, care sa iti permita sa iti remodelezi corpul si sa iti imbunatatesti conditia fizica.

Exercitiile sunt accesibile, se executa lent si te ajuta sa iti remodelezi corpul lucrand corect si controlat. Este un antrenament esential pentru orice clienta incepatoare, special creat pentru a fi o ora de baza in programele de incepatori.

Va reamintim faptul ca in cadrul abonamentului LadyFIT aveti inclusa o sedinta gratuita de consiliere cu Cori Gramescu despre programul de antrenament pe care il puteti urma, asa incat sa fie in concordanta cu nivelul de rezistenta dar mai ales sa va ofere rezultatele dorite in cel mai scurt timp cu putinta. Intrebati la receptie despre cum puteti face programarea pentru aceasta sedinta gratuita de consiliere pentru antrenament.