Dragi cliente, pentru a evita aglomeratia anumitor ore, va reamintim ca trebuie facuta rezervare la orele aglomerate. Doar clientele cu abonamente LadyFIT isi pot rezerva locul in sala. Va reamintim ca o rezervare facuta si neanulata cu cel putin 2 ore inainte atrage marcarea sedintei ca efectuata, respectiv reducerea cu o zi a duratei abonamentelor cu acces nelimitat. Locurile ramase nerezervate se aloca la cere clientelor prezente la sala, in limita locurilor disponibile. Va multumim pentru intelegere.

Body Fusion

Body FUSION este un program de antrenament care foloseste gantere de minim  2 kg pentru a activa toata musculatura corpului. Timp de 20 de minute la inceputul orei se lucreaza din picioare exercitii pentru brate, spate, piept, umeri si picioare prin miscari ample, lente si controlate.

Apoi se coboara la salteluta si se remodeleaza abdomenul, talia, fesele si coapsele intr-o serie de exercitii de tonifiere.

Antrenamentul se incheie cu 10 minute de stretching atat static, cat si dinamic, menit sa alungeasca musculatura, sa imbunatateasca mobilitatea si sa stimuleze drenajul limfatic, contribuind astfel la reducerea celulitei, slabire si intarirea sistemului imunitar.

Va reamintim faptul ca in cadrul abonamentului LadyFIT aveti inclusa o sedinta gratuita de consiliere cu Cori Gramescu despre programul de antrenament pe care il puteti urma, asa incat sa fie in concordanta cu nivelul de rezistenta dar mai ales sa va ofere rezultatele dorite in cel mai scurt timp cu putinta. Intrebati la receptie despre cum puteti face programarea pentru aceasta sedinta gratuita de consiliere pentru antrenament.