Dragi cliente, pentru a evita aglomeratia anumitor ore, va reamintim ca trebuie facuta rezervare la orele aglomerate. Doar clientele cu abonamente LadyFIT isi pot rezerva locul in sala. Va reamintim ca o rezervare facuta si neanulata cu cel putin 2 ore inainte atrage marcarea sedintei ca efectuata, respectiv reducerea cu o zi a duratei abonamentelor cu acces nelimitat. Locurile ramase nerezervate se aloca la cere clientelor prezente la sala, in limita locurilor disponibile. Va multumim pentru intelegere.

Body MAX

Body MAX este un antrenament pentru tot corpul in care se lucreaza cu bara cu discuri. Ritmul de executie variaza de la lent la dinamic, fiind o ora intensa, in care nu ai timp sa te plictisesti.

Exercitiile sunt variate, se lucreaza la inceputul orei pentru brate, umeri si picioare. Miscarile sunt diverse, se alterneaza permanent grupele musculare si exercitiile sunt foarte variate.

La jumatatea orei exista cateva minute de efort cardio, menit sa activeze metabolismul si sa creeze o pauza activa in antrenament.

Ora de exercitii se incheie cu remodelarea abdomenului la saltea, printr-o serie de exercitii variate pentru abdomen si talie.

Va reamintim faptul ca in cadrul abonamentului LadyFIT aveti inclusa o sedinta gratuita de consiliere cu Cori Gramescu despre programul de antrenament pe care il puteti urma, asa incat sa fie in concordanta cu nivelul de rezistenta dar mai ales sa va ofere rezultatele dorite in cel mai scurt timp cu putinta. Intrebati la receptie despre cum puteti face programarea pentru aceasta sedinta gratuita de consiliere pentru antrenament.