Dragi cliente, pentru a evita aglomeratia anumitor ore, va reamintim ca trebuie facuta rezervare la orele aglomerate. Doar clientele cu abonamente LadyFIT isi pot rezerva locul in sala. Va reamintim ca o rezervare facuta si neanulata cu cel putin 2 ore inainte atrage marcarea sedintei ca efectuata, respectiv reducerea cu o zi a duratei abonamentelor cu acces nelimitat. Locurile ramase nerezervate se aloca la cere clientelor prezente la sala, in limita locurilor disponibile. Va multumim pentru intelegere.

Body Sculpt

Body Sculpt este un antrenament accesibil și eficient pentru începătoare, cu exerciții care sculptează fiecare parte a corpului. Se desfășoară în mare parte la salteluță, doar ultimele 5-10 minute se va lucra în picioare.

Rezultatele acestui antrenament vor fi: un corp sculptat armonios, rezistență fizică și mobilitate îmbunătățite, centimetri în minus + senzația de mai ușoară”, deprinderea de a lucra corect, fără accidentări și o stare inevitabil excelentă. Acest antrenament este destinat oricărei femei, indiferent de vârstă și pregătire fizică.

Va reamintim faptul ca in cadrul abonamentului LadyFIT aveti inclusa o sedinta gratuita de consiliere cu Cori Gramescu despre programul de antrenament pe care il puteti urma, asa incat sa fie in concordanta cu nivelul de rezistenta dar mai ales sa va ofere rezultatele dorite in cel mai scurt timp cu putinta. Intrebati la receptie despre cum puteti face programarea pentru aceasta sedinta gratuita de consiliere pentru antrenament.