Dragi cliente, pentru a evita aglomeratia anumitor ore, va reamintim ca trebuie facuta rezervare la orele aglomerate. Doar clientele cu abonamente LadyFIT isi pot rezerva locul in sala. Va reamintim ca o rezervare facuta si neanulata cu cel putin 2 ore inainte atrage marcarea sedintei ca efectuata, respectiv reducerea cu o zi a duratei abonamentelor cu acces nelimitat. Locurile ramase nerezervate se aloca la cere clientelor prezente la sala, in limita locurilor disponibile. Va multumim pentru intelegere.

Booty Today

Booty Today este o ora pentru picioare, fese si talie. O ora care te va invata sa te misti sexy, sa iti remodelezi picioarele, talia si fesele si sa fii mandra de tine si de munca depusa. Si sa faci astazi ceva pentru posteriorul la care visezi.

Booty Today este antrenamentul care scoate la iveala regina din tine! Iti da incredere, te face sa te simti puternica si sexy si iti remodeleaza corpul exact asa cum trebuie- cu o talie frumos definita, abdomen ferm si plat. Coapse tari, fese bombate si interiorul coapsei sculptat, exercitii variate si foarte, foarte eficiente!

Este o ora de nivel intermediar, dar daca vrei ceva mai multa intensitate, poti oricand sa adaugi niste greutati de glezna sau o banda de rezistenta si totul devine mai solicitant!

Va reamintim faptul ca in cadrul abonamentului LadyFIT aveti inclusa o sedinta gratuita de consiliere cu Cori Gramescu despre programul de antrenament pe care il puteti urma, asa incat sa fie in concordanta cu nivelul de rezistenta dar mai ales sa va ofere rezultatele dorite in cel mai scurt timp cu putinta. Intrebati la receptie despre cum puteti face programarea pentru aceasta sedinta gratuita de consiliere pentru antrenament.