Dragi cliente, pentru a evita aglomeratia anumitor ore, va reamintim ca trebuie facuta rezervare la orele aglomerate. Doar clientele cu abonamente LadyFIT isi pot rezerva locul in sala. Va reamintim ca o rezervare facuta si neanulata cu cel putin 2 ore inainte atrage marcarea sedintei ca efectuata, respectiv reducerea cu o zi a duratei abonamentelor cu acces nelimitat. Locurile ramase nerezervate se aloca la cere clientelor prezente la sala, in limita locurilor disponibile. Va multumim pentru intelegere.

Brazilian Lift

Brazilian LIFT este un program de exercitii de tonifiere pentru incepatoare care e gandit sa remodeleze zona feselor, soldurilor si a taliei intocmai ca operatia chirurgicala ce ii poarta numele: ridica si bombeaza fesele, te scapa de colaceii de grasime inestetici de pe talie si de pe solduri si subtiaza coapsele.

Si mai bun la Brazilian LIFT este ca e un antrenament de incepatoare, se lucreaza cu benzi si cu accesorii de fitness si te invata sa lucrezi corect nu pana iti ies ochii din cap, ci pana cand o sa simti multe priviri atintite fix in spatele tau.

Este o clasa de tonifiere si remodelare, se lucreaza in picioare, in genuflexiune, in fandare sau la saltea, dar cel mai important e ca ora e distractiva, foarte eficienta si foarte variata in exercitii.

Va reamintim faptul ca in cadrul abonamentului LadyFIT aveti inclusa o sedinta gratuita de consiliere cu Cori Gramescu despre programul de antrenament pe care il puteti urma, asa incat sa fie in concordanta cu nivelul de rezistenta dar mai ales sa va ofere rezultatele dorite in cel mai scurt timp cu putinta. Intrebati la receptie despre cum puteti face programarea pentru aceasta sedinta gratuita de consiliere pentru antrenament.