Dragi cliente, pentru a evita aglomeratia anumitor ore, va reamintim ca trebuie facuta rezervare la orele aglomerate. Doar clientele cu abonamente LadyFIT isi pot rezerva locul in sala. Va reamintim ca o rezervare facuta si neanulata cu cel putin 2 ore inainte atrage marcarea sedintei ca efectuata, respectiv reducerea cu o zi a duratei abonamentelor cu acces nelimitat. Locurile ramase nerezervate se aloca la cere clientelor prezente la sala, in limita locurilor disponibile. Va multumim pentru intelegere.

Cardioboost

Cardioboost cu Diana este un antrenament aerobic pentru incepatori in care se lucreaza timp de 30 de minute exercitii cardio cu gantere de 1 kg. Se folosesc pasi simpli din aerobic, compusi inspre final intr-o coregrafie la fel de usor de urmat, dar dinamica si antrenanta. Ultimele 20 de minute de antrenament sunt la saltea si sunt impartite in exercitii pentru abdomen, oblici si coapse.
Va reamintim faptul ca in cadrul abonamentului LadyFIT aveti inclusa o sedinta gratuita de consiliere cu Cori Gramescu despre programul de antrenament pe care il puteti urma, asa incat sa fie in concordanta cu nivelul de rezistenta dar mai ales sa va ofere rezultatele dorite in cel mai scurt timp cu putinta. Intrebati la receptie despre cum puteti face programarea pentru aceasta sedinta gratuita de consiliere pentru antrenament.