Dragi cliente, pentru a evita aglomeratia anumitor ore, va reamintim ca trebuie facuta rezervare la orele aglomerate. Doar clientele cu abonamente LadyFIT isi pot rezerva locul in sala. Va reamintim ca o rezervare facuta si neanulata cu cel putin 2 ore inainte atrage marcarea sedintei ca efectuata, respectiv reducerea cu o zi a duratei abonamentelor cu acces nelimitat. Locurile ramase nerezervate se aloca la cere clientelor prezente la sala, in limita locurilor disponibile. Va multumim pentru intelegere.

Cardio Strength

Cardio Strength este un program de exercitii dinamice. Combina cardio și forță pentru un corp puternic și o minte asemenea.

Se lucrează cu greutăți de 1, 2 și 3 kilograme și kettlebells, atât în picioare, cât și la saltea. Se alternează reprizele de cardio cu cele de forță, iar miscarile sunt dinamice, antrenamentul avand un ritm dinamic de executie.

Este o ora intensa, cu adevarat eficienta si solicitanta, asa ca le recomandam clientelor incepatoare sa aleaga clasele de antrenament care se desfasoara in paralel pentru a se putea antrena corect. Este o ora ideala pentru a „spala pacatele” culinare din weekend, un antrenament provocator si cu rezultate foarte bune!

Va reamintim faptul ca in cadrul abonamentului LadyFIT aveti inclusa o sedinta gratuita de consiliere cu Cori Gramescu despre programul de antrenament pe care il puteti urma, asa incat sa fie in concordanta cu nivelul de rezistenta dar mai ales sa va ofere rezultatele dorite in cel mai scurt timp cu putinta. Intrebati la receptie despre cum puteti face programarea pentru aceasta sedinta gratuita de consiliere pentru antrenament.