Dragi cliente, pentru a evita aglomeratia anumitor ore, va reamintim ca trebuie facuta rezervare la orele aglomerate. Doar clientele cu abonamente LadyFIT isi pot rezerva locul in sala. Va reamintim ca o rezervare facuta si neanulata cu cel putin 2 ore inainte atrage marcarea sedintei ca efectuata, respectiv reducerea cu o zi a duratei abonamentelor cu acces nelimitat. Locurile ramase nerezervate se aloca la cere clientelor prezente la sala, in limita locurilor disponibile. Va multumim pentru intelegere.

Circuit beginner

Antrenamentele in circuit sunt printre cele mai eficiente tipuri de exercitii pentru ca iti activeaza metabolismul, te ajuta sa slabesti rapid si sunt concepute sa lucrezi toate grupele musculare fara sa obosesti excesiv. Sunt antrenamente eficiente, variate si in care blocurile de exercitii dureaza doar 35 de secunde, alternand cu 25 de secunde de pauza.

Lucreaza tot corpul, inveti sa executi  corect miscarile si obtii rapid rezultatele dorite: corpul se remodeleaza, scapi de kilogramele nedorite si totul devine mai simplu in sala de sport.