Dragi cliente, pentru a evita aglomeratia anumitor ore, va reamintim ca trebuie facuta rezervare la orele aglomerate. Doar clientele cu abonamente LadyFIT isi pot rezerva locul in sala. Va reamintim ca o rezervare facuta si neanulata cu cel putin 2 ore inainte atrage marcarea sedintei ca efectuata, respectiv reducerea cu o zi a duratei abonamentelor cu acces nelimitat. Locurile ramase nerezervate se aloca la cere clientelor prezente la sala, in limita locurilor disponibile. Va multumim pentru intelegere.

Circuit Beginner

Circuit Beginner este un antrenament de tonifiere pentru tot corpul, se lucreaza cu gantere mici si exercitiile sunt statice, potrivite clientelor incepatoare. Se lucreaza in circuit, adica exercitiile vizeaza toate grupele musculare, fara a concentra efortul pe o singura zona a corpului, pentru a evita senzatia de oboseala accentuata.

Ritmul de executie este moderat, exercitiile sunt suficient de variate pentru a fi placute si intreaga ora este un antrenament accesibil clientelor incepatoare.

Antrenamentele in circuit sunt printre cele mai eficiente tipuri de exercitii pentru ca iti activeaza metabolismul, te ajuta sa slabesti rapid si sunt concepute sa lucrezi toate grupele musculare fara sa obosesti excesiv.

Lucreaza tot corpul, inveti sa executi corect miscarile si obtii rapid rezultatele dorite: corpul se remodeleaza, scapi de kilogramele nedorite si totul devine mai simplu in sala de sport.

Va reamintim faptul ca in cadrul abonamentului LadyFIT aveti inclusa o sedinta gratuita de consiliere cu Cori Gramescu despre programul de antrenament pe care il puteti urma, asa incat sa fie in concordanta cu nivelul de rezistenta dar mai ales sa va ofere rezultatele dorite in cel mai scurt timp cu putinta. Intrebati la receptie despre cum puteti face programarea pentru aceasta sedinta gratuita de consiliere pentru antrenament.