Dragi cliente, pentru a evita aglomeratia anumitor ore, va reamintim ca trebuie facuta rezervare la orele aglomerate. Doar clientele cu abonamente LadyFIT isi pot rezerva locul in sala. Va reamintim ca o rezervare facuta si neanulata cu cel putin 2 ore inainte atrage marcarea sedintei ca efectuata, respectiv reducerea cu o zi a duratei abonamentelor cu acces nelimitat. Locurile ramase nerezervate se aloca la cere clientelor prezente la sala, in limita locurilor disponibile. Va multumim pentru intelegere.

Circuit Pump

Circuit Pump este un antrenament cu exercitii cu greutati mari si kettlebells.

Exercitiile cu greutati alterneaza cu blocuri de exercitii cardio, menite sa creeze o pauza activa dar si un efect metabolic imbunatatit, avand rezultate foarte bune pentru slabire.

La finalul antrenamentului, 15 minute sunt petrecute la sol cu exercitii pentru abdomen, in care se folosesc discurile de greutati variabile.

Antrenamentul Circuit Pump are un nivel de intensitate mediu, putand fi crescuta intensitatea folosind greutati mai mari; daca apelam la discuri de greutati mici, intensitatea perceputa a antrenamentului scade considerabil, devenind o ora accesibila pentru clientele care vin la sala de cel putin 5 saptamani.

Va reamintim faptul ca in cadrul abonamentului LadyFIT aveti inclusa o sedinta gratuita de consiliere cu Cori Gramescu despre programul de antrenament pe care il puteti urma, asa incat sa fie in concordanta cu nivelul de rezistenta dar mai ales sa va ofere rezultatele dorite in cel mai scurt timp cu putinta. Intrebati la receptie despre cum puteti face programarea pentru aceasta sedinta gratuita de consiliere pentru antrenament.