Dragi cliente, pentru a evita aglomeratia anumitor ore, va reamintim ca trebuie facuta rezervare la orele aglomerate. Doar clientele cu abonamente LadyFIT isi pot rezerva locul in sala. Va reamintim ca o rezervare facuta si neanulata cu cel putin 2 ore inainte atrage marcarea sedintei ca efectuata, respectiv reducerea cu o zi a duratei abonamentelor cu acces nelimitat. Locurile ramase nerezervate se aloca la cere clientelor prezente la sala, in limita locurilor disponibile. Va multumim pentru intelegere.

Core

Core este un antrenament de tonifiere creat pentru remodelarea feselor, a taliei, a abdomenului si a coapselor. Este un antrenament fizic echilibrat, care remodeleaza accelerat aceasta regiune problematica a corpului feminin.

Exercitiile pentru abdomen se concentreaza pe ideea de remodelare a taliei. Primul efect observat de clientele care participa frecvent la aceasta ora este ca talia se ingusteaza ca si cum ar fi prinsa intr-un corset. Este o ora de antrenament special gandita sa modeleze talia si sa aplatizeze abdomenul, printr-o serie de exercitii sigure, care nu supun coloana vertebrala unui stres suplimentar.

Ca sa echilibreze postura, exercitiile pentru fese alterneaza cu exercitiile pentru abdomen in asa fel incat sa remodeleze complet intreaga zona a posteriorului. Rezultatul este un antrenament care activeaza toti cei 3 muschi fesieri, conturand frumos un posterior ferm si definit.

Coapsele sunt intotdeauna o zona problematica pentru noi, doamnele. Asa ca printr-o serie de exercitii adaptate proportiilor feminine, antrenamentul Core include exercitii pentru coapsa interna, pentru reducerea stratului adipos din aceasta zona si redarea fermitatii musculaturii coapsei interne. Pentru coapse ne intereseaza sa intarim musculatura fara sa dam volum, iar exercitiile pentru partea externa a coapselor fac exact acest lucru printr-o combinatie de miscari si tehnici de antrenament care intaresc musculatura si dau tonus, dar fara sa creeze volum inutil si inestetic pe partea frontala a coapsei.

Exercitiile din antrenamentul Core se adapteaza in timpul orei de catre instructoarea noastra pentru nivelul de rezistenta al fiecarei cliente, prin introducerea de accesorii de fitness in scopul cresterii intensitatii orei. Clientele incepatoare lucreaza doar cu greutatea corpului sau cu greutati mici,  de 500 de grame sau un kilogram, pe cand clientele mai avansate pot opta pentru greutati mai solicitante, care cresc semnificativ eficienta si intensitatea orei de antrenament.

Va reamintim faptul ca in cadrul abonamentului LadyFIT aveti inclusa o sedinta gratuita de consiliere cu Cori Gramescu despre programul de antrenament pe care il puteti urma, asa incat sa fie in concordanta cu nivelul de rezistenta dar mai ales sa va ofere rezultatele dorite in cel mai scurt timp cu putinta. Intrebati la receptie despre cum puteti face programarea pentru aceasta sedinta gratuita de consiliere pentru antrenament.