Dragi cliente, pentru a evita aglomeratia anumitor ore, va reamintim ca trebuie facuta rezervare la orele aglomerate. Doar clientele cu abonamente LadyFIT isi pot rezerva locul in sala. Va reamintim ca o rezervare facuta si neanulata cu cel putin 2 ore inainte atrage marcarea sedintei ca efectuata, respectiv reducerea cu o zi a duratei abonamentelor cu acces nelimitat. Locurile ramase nerezervate se aloca la cere clientelor prezente la sala, in limita locurilor disponibile. Va multumim pentru intelegere.

CORE DE FORCE®

CORE DE FORCE® LIVE este mult mai mult decât o clasă tipică cardio. Este un antrenament specializat, axat pe core-ul / abdomenul interior, inspirat din artele marțiale mixte mondiale. Deoarece este executat pe interval de timp si nu pe numar de repetari sau coreografie, antrenamentul poate fi executat atat de clientele incepatoare, cat si de cele avansate.

Prima parte MMA (mixed martial arts) – cuprinde miscari combinate inspirate din MMA. Impartite in runde de 3 minute de punching, kicking, si jabbing, aceste miscari din Box, Kickboxing și Muay Thai dizolva grăsimea, cresc rezistenta si întăresc si definesc abdomenul.

Partea a 2-a FIGHT CONDITIONING – cuprinde exercitii de fitness cu greutatea corpului. Veți executa exercitiile folosind propria greutate corporala pentru rezistență, eliminând necesitatea unor echipamente suplimentare.

Partea a 3-a MMA PLUS: La exercitiile din prima runda vom adaunga pentru un plus de forta si rezistenta, cate un exercitiu bonus.

Cardio Spikes – exercitii de tranzitie dintre seturi si runde. Căutați exercitii pentru arderea finala a caloriilor? Le-ati gasit. Aceaste exercitii de maxima intensitate cardio vă vor atinge limitele pentru rezultate definitive.

Va reamintim faptul ca in cadrul abonamentului LadyFIT aveti inclusa o sedinta gratuita de consiliere cu Cori Gramescu despre programul de antrenament pe care il puteti urma, asa incat sa fie in concordanta cu nivelul de rezistenta dar mai ales sa va ofere rezultatele dorite in cel mai scurt timp cu putinta. Intrebati la receptie despre cum puteti face programarea pentru aceasta sedinta gratuita de consiliere pentru antrenament.