Dragi cliente, pentru a evita aglomeratia anumitor ore, va reamintim ca trebuie facuta rezervare la orele aglomerate. Doar clientele cu abonamente LadyFIT isi pot rezerva locul in sala. Va reamintim ca o rezervare facuta si neanulata cu cel putin 2 ore inainte atrage marcarea sedintei ca efectuata, respectiv reducerea cu o zi a duratei abonamentelor cu acces nelimitat. Locurile ramase nerezervate se aloca la cere clientelor prezente la sala, in limita locurilor disponibile. Va multumim pentru intelegere.

Core Pilates

Este un program de exercitii Pilates in care se pune accent pe dezvoltarea flexibilității, posturii , forței și balansului, toate in același timp. Se lucrează muschii abdominali de la interior spre exterior, exercițiile se executa lent cu atenția pe calitatea miscarii și nu pe cantitate. Respirația are un rol foarte important in execuția mișcărilor de aceea se insista pe coordonarea respiratie-mișcare.

Exercitiile vizeaza toata zona centrala a corpului: muschii spatelui, ai abdomenului si ai feselor.

Este un program de antrenament ideal pentru clientele care doresc sa isi remodeleze zona taliei, a abdomenului si a feselor, fiind indicat indiferent de nivelul de rezistenta fizica.

Efectul exercitiilor Pilates este acela de „corset”, fiind printre cele mai indicate solutii de remodelare a zonei taliei.