Dragi cliente, pentru a evita aglomeratia anumitor ore, va reamintim ca trebuie facuta rezervare la orele aglomerate. Doar clientele cu abonamente LadyFIT isi pot rezerva locul in sala. Va reamintim ca o rezervare facuta si neanulata cu cel putin 2 ore inainte atrage marcarea sedintei ca efectuata, respectiv reducerea cu o zi a duratei abonamentelor cu acces nelimitat. Locurile ramase nerezervate se aloca la cere clientelor prezente la sala, in limita locurilor disponibile. Va multumim pentru intelegere.

Lean and Slim

Lean and Slim este o ora minunata de tonifiere, relaxare si energizare pentru finalul de saptamana, fiind un antrenament in care miscarile se executa pe ritmul muzicii, iar musculatura se remodeleaza si se tonifiaza prin miscari controlate si sigure.

Este un antrenament care ne reda energia, ne ajuta sa scapam de stress si sa ne castigam mobilitatea, energia si buna dispozitie, in timp ce remodelam corpul si crestem nivelul de rezistenta la efort fizic.

Lean and Slim este o ora pentru incepatoare, este tonica si plina de energie pozitiva.

Va reamintim faptul ca in cadrul abonamentului LadyFIT aveti inclusa o sedinta gratuita de consiliere cu Cori Gramescu despre programul de antrenament pe care il puteti urma, asa incat sa fie in concordanta cu nivelul de rezistenta dar mai ales sa va ofere rezultatele dorite in cel mai scurt timp cu putinta. Intrebati la receptie despre cum puteti face programarea pentru aceasta sedinta gratuita de consiliere pentru antrenament.