Dragi cliente, pentru a evita aglomeratia anumitor ore, va reamintim ca trebuie facuta rezervare la orele aglomerate. Doar clientele cu abonamente LadyFIT isi pot rezerva locul in sala. Va reamintim ca o rezervare facuta si neanulata cu cel putin 2 ore inainte atrage marcarea sedintei ca efectuata, respectiv reducerea cu o zi a duratei abonamentelor cu acces nelimitat. Locurile ramase nerezervate se aloca la cere clientelor prezente la sala, in limita locurilor disponibile. Va multumim pentru intelegere.

Transform’Dance

Transform’Dance  este o ora de dans aerobic, buna dispozitie si energie pozitiva, dar totodata un antrenament cardio eficient si placut. Conceput pentru clientele noastre pasionate atat de sport cat si de latura coregrafica a miscarii aerobice, ora de Dance mix este o combinatie atractiva de dans si aerobic, ideala pentru clientele noastre incepatoare, care doresc sa isi dezvolte rezistenta cardio.

Veti slabi, veti dansa, va veti simti bine, va veti relaxa si va veti conecta cu fiecare fibra a corpului pe ritmul muzicii. Dansul modeleaza trupuri frumoase, dar mai ales formeza o anume eleganta a miscarilor, o fluiditate gratioasa care este indispensabila pentru orice doamna, oricat de „fit” ar fi. Si dincolo de asta, este un antrenament eficient, sanatos, care va va face sa transpirati cu zambetul be buze!