Dragi cliente, pentru a evita aglomeratia anumitor ore, va reamintim ca trebuie facuta rezervare la orele aglomerate. Doar clientele cu abonamente LadyFIT isi pot rezerva locul in sala. Va reamintim ca o rezervare facuta si neanulata cu cel putin 2 ore inainte atrage marcarea sedintei ca efectuata, respectiv reducerea cu o zi a duratei abonamentelor cu acces nelimitat. Locurile ramase nerezervate se aloca la cere clientelor prezente la sala, in limita locurilor disponibile. Va multumim pentru intelegere.

DanceFIT

DanceFIT este o ora de dans aerobic care promoveaza nu doar slabirea si remodelarea corporala, ci si buna dispozitie si abilitatile artistice. Coregrafia de dans nu este una complicata, dar este foarte apreciata de clientele noastre si abilitatile artistice se cultiva prin parcurgerea graduala a pasilor de dans.

Obiectivul orei este sa fie un antrenament cardio, dar bazat pe pasi de dans si coregrafie, facand din acest antrenament nu doar o ora de sport, ci si una de relaxare si reenergizare,

Este un antrenament cardio de nivel incepator-mediu, potrivit pentru clientele care apreciaza deopotriva pasii de dans si urmaresc totodata dezvoltarea rezistentei cardio si a slabirii.

Va reamintim faptul ca in cadrul abonamentului LadyFIT aveti inclusa o sedinta gratuita de consiliere cu Cori Gramescu despre programul de antrenament pe care il puteti urma, asa incat sa fie in concordanta cu nivelul de rezistenta dar mai ales sa va ofere rezultatele dorite in cel mai scurt timp cu putinta. Intrebati la receptie despre cum puteti face programarea pentru aceasta sedinta gratuita de consiliere pentru antrenament.