Dragi cliente, pentru a evita aglomeratia anumitor ore, va reamintim ca trebuie facuta rezervare la orele aglomerate. Doar clientele cu abonamente LadyFIT isi pot rezerva locul in sala. Va reamintim ca o rezervare facuta si neanulata cu cel putin 2 ore inainte atrage marcarea sedintei ca efectuata, respectiv reducerea cu o zi a duratei abonamentelor cu acces nelimitat. Locurile ramase nerezervate se aloca la cere clientelor prezente la sala, in limita locurilor disponibile. Va multumim pentru intelegere.

Delicate Fitness

Delicate Fitness este un program in care se lucreaza in ritm domol pentru reechilibrarea posturii si dezvoltarea unei musculaturi ferme si armonioase. Miscarile sunt lente, ample, gratioase si eficiente, prin combinarea tehnicilor de Pilates, balet si tonifiere.

Exercitiile din cadrul orei de Delicate Fitness se desfasoara pe o muzica relaxanta, care sa ne ajute sa incepem ziua cu o energie blanda si o stare pozitiva.

Vei lucra toti muschii corpului printr-o varietate mare de exercitii cu diferite accesorii de fitness  si asta conduce la beneficii pentru rezistenta fizica, remodelare corporala si reechilibrarea posturii.

Va reamintim faptul ca in cadrul abonamentului LadyFIT aveti inclusa o sedinta gratuita de consiliere cu Cori Gramescu despre programul de antrenament pe care il puteti urma, asa incat sa fie in concordanta cu nivelul de rezistenta dar mai ales sa va ofere rezultatele dorite in cel mai scurt timp cu putinta. Intrebati la receptie despre cum puteti face programarea pentru aceasta sedinta gratuita de consiliere pentru antrenament.