Dragi cliente, pentru a evita aglomeratia anumitor ore, va reamintim ca trebuie facuta rezervare la orele aglomerate. Doar clientele cu abonamente LadyFIT isi pot rezerva locul in sala. Va reamintim ca o rezervare facuta si neanulata cu cel putin 2 ore inainte atrage marcarea sedintei ca efectuata, respectiv reducerea cu o zi a duratei abonamentelor cu acces nelimitat. Locurile ramase nerezervate se aloca la cere clientelor prezente la sala, in limita locurilor disponibile. Va multumim pentru intelegere.

Energy Rounds

Energy Rounds este un antrenament tip circuit, de nivel intermediar.

Blocurile de exercitii statice alterneaza cu intervale dinamice pentru un nivel ridicat de activare metabolica si eficienta, iar la finalul antrenamentului te vei simti plina de energie si cu un tonus pozitiv super placut.

Este un antrenament eficient, distractiv si care iti remodeleaza tot corpul. Nicio grupa de muschchi nu ramane neantrenata, iar efectul metabolic al acestui antrenament dureaza pana la 40 de ore post-exercitiu.

Va reamintim faptul ca in cadrul abonamentului LadyFIT aveti inclusa o sedinta gratuita de consiliere cu Cori Gramescu despre programul de antrenament pe care il puteti urma, asa incat sa fie in concordanta cu nivelul de rezistenta dar mai ales sa va ofere rezultatele dorite in cel mai scurt timp cu putinta. Intrebati la receptie despre cum puteti face programarea pentru aceasta sedinta gratuita de consiliere pentru antrenament.